Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

BURSELE FULBRIGHT STUDENT 2019-2020

Acest articol are 60 vizualizari

Comisia Fulbright Româno-Americană, UPB Alumni Community și Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI), Universitatea Politehnica din București, vă invită la o prezentare a oportunităților de studiu și de cercetare în Statele Unite, prin programul de burse Fulbright.
MARȚI, 17 APRILIE, ORA 18:00
Sala A101, Corp A
Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI)
UNIVERSITATEA POLITEHNICA din BUCUREȘTI

Prezentarea se va concentra asupra Programului „Fulbright Student Award 2019-2020”, pentru studii de masterat sau de cercetare doctorală (non-degree) la universități din Statele Unite ale Americii.

Bursa „Fulbright Student” vizează toate disciplinele, exceptându-le pe cele clinice, și se adresează absolvenților, masteranzilor, studenților în an final de licență și doctoranzilor români, de la universități acreditate de stat sau particulare.

Mai multe detalii despre Fulbright Student Award se regăsesc în anunțul oficial al competiției: http://www.fulbright.ro/news/605-fulbright-student-award-to-the-united-states-2019-2020

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1839265602805666

Articole Similare

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare