Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Comunicat

Acest articol are 1351 vizualizari

În urma evenimentelor recente din România, Liga Studenților Electroniști dorește să-și exprime punctul de vedere în legătură cu cel mai discutat subiect național și internațional din ultimul deceniu.

Am urmărit cu mare interes firul întâmplărilor care au condus la destabilizarea economico-socială a țării și dorim să clarificăm poziția Ligii Studenților Electroniști în raport cu noile modificări legiferate de Guvern, cu privire la justiția din România.

Liga Studenților Electroniști, prin statutul declarat este definită ca o organizație apolitică, independentă și non-profit, care funcționează pe baza voluntariatului și care își dorește să promoveze înțelegerea reciprocă și responsabilitatea socială individuală.

Prin urmare, îndemnăm fiecare membru să se informeze cât mai bine și să reacționeze liber, conform principiilor și convingerilor personale privind situația actuală. Nu dorim să oferim o direcție generală și nu vrem să provocăm pe nimeni; este dreptul fiecărui om să protesteze atunci când ceva nu funcționează, un act real al democrației în care ne aflăm.

“România este țara în care am ales să îmi continui studiile, să trăiesc și toate eforturile pe care le fac în acest moment sunt pentru a-i face pe ceilalți să înțeleagă că România are nevoie de oameni responsabili pentru rezultate.

În viziunea personală, consider că dezvoltarea țării se bazează și pe un act de justiție corect, de aceea îmi doresc ca instituțiile statului să adopte toate măsurile necesare pentru abrogarea OUG 13/2017.

În încheiere, doresc a-mi îndemna colegii să se informeze și să adopte o poziție cât mai corectă și în conformitate cu credințele personale.” – Cristian Preda, Președinte Liga Studenților Electroniști

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare