Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Concursul Profesional „Tudor Tănăsescu”

Acest articol are 467 vizualizari

Liga Studenților Electroniști, în parteneriat cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și Universitatea „Politehnica” din București, organizează în perioada 30 martie – 1 aprilie 2017 Concursul Profesional „Tudor Tănăsescu”.
Competiția se adresează studenților din anii III – IV de studiu ai facultăților cu profil electronic sau de automatică și calculatoare din România. Concursul Tudor Tănasescu este cea mai importantă întrecere profesională pentru studenții facultăților cu profil electronic, de automatică si calculatoare din România.
Tematica sa are la bază două discipline din pregătirea fundamentală a inginerului electronist: Circuite Integrate Analogice si Semnale, Circuite si Sisteme.
Pregătirea concursului se bazează pe o bibliograie care este prezentată studenților cu minim șase luni inaintea concursului. În paralel se fac si cursuri pregatitoare pentru viitori concurenți. La proba scrisă concurentul poate folosi orice material care-l poate ajuta in rezolvarea problemelor.
Dorim mult success concurenților și așteptăm cu nerăbdare rezultatele ediției 2017, la fel ca și sponsorii concursului: Infineon, Microchip, Honeywell, SystemPLUS, ON Semiconductor, Carpatcement.

Participanţii se pot înscrie pe site-ul oficial al concursului: www.concrett.ro, până la data de 19 martie 2017.
Nu există taxă de înscriere.
Probe: Circuite Integrate Analogice şi Semnale, Circuite şi Sisteme.”

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare