Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Eveniment de promovare a competițiilor de idei – European Satellite Navigation Competition 2017 și Copernicus Masters 2017.

Acest articol are 1137 vizualizari

Agenția Spațiala Română (ROSA) și Facultatea de Electronică,Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica București, organizează marți, 25 aprilie, începând cu ora 17:00, în Sala A05 din cadrul ETTI‚ un eveniment de promovare a competițiilor de idei – European Satellite Navigation Competition 2017 și Copernicus Masters 2017.
Competițiile se adresează persoanelor, întreprinderilor sau instituțiilor ce au un produs, serviciu sau afacere bazata pe sisteme de radionavigație prin satelit (GNSS) și respectiv sisteme de observare a Terrei.
Beneficiind anual de premii cu o valoare totală de aproximativ 1 milion de Euro sub formă de bani, posibilitate de incubare, consultanță în brevetare, business coaching, publicitate, acces la experți tehnici ș.a., competiția ESNC este sprijinită de o rețea de peste 240 de experți din industrie sau cercetare ce este implicată în evaluarea propunerilor.
Mai multe detalii despre competiții sunt disponibile la: www.esnc.eu și respectiv http://www.copernicus-masters.com

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare