Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Examen de Certificare Competente de Programare

Acest articol are 3984 vizualizari

În vederea pregătirii examenului de certificare a competențelor de programare, studenții se pot familiariza cu platforma de evaluare în perioada 21 Noiembrie (deschidere ora 7:00)25 Noiembrie (închidere ora 24:00).

Examenul este disponibil studenților în contul lor de pe platforma Moodle (Dashboard > Licenţă > Anul 3 > eccpr (Examen de certificare competenţe de programare)). Pentru participare, fiecare student trebuie să identifice disciplina navigând pe platforma Moodle aşa cum este specificat mai sus şi apoi să se înroleze la această disciplină apăsând butonul Enrol. Tot în contul examenului, veți găsi și un fișier video (Tutorial video) care explică modul de folosire al intefeței, modul de compilare și modul de evaluare al programelor. Pentru întrebări sau eventuale nelămuriri, aveți la dispoziție forumul platformei pe durata simulării.

Observație: testarea platformei se poate realiza online din orice locație. Nu este necesară prezența la facultate, în salile de laborator.

 

Pe data de 27 Noiembrie, cu începere la ora 12:00 și finalizare la ora 15:00, studenții sunt invitați să participe la o simulare a examenului de certificare a competențelor de programare.

Simularea examenului este disponibilă studenților în contul lor de pe platforma Moodle (Dashboard > Licenţă > Anul 3 > eccpr (Examen de certificare competenţe de programare)). Studenții au la dispoziție o problemă pe care trebuie să o rezolve folosind unul dintre limbajele de programare: C, C++, Java sau Matlab. Rezultatele studenților la această simulare nu vor fi luate în considerare mai departe. Scopul simulării este doar familiarizarea studenților cu condițiile reale de examen. Pentru întrebări sau eventuale nelămuriri, aveți la dispoziție forumul platformei pe durata simulării.

Observație: simularea examenului se poate realiza online din orice locație. Nu este necesară prezența la facultate, în salile de laborator.

 

 

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare