Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Ghidul Specializărilor

Acest articol are 7607 vizualizari

Vrei să te orientezi spre telecomunicații și să studiezi despre ingineria traficului? Îți dorești o carieră în proiectarea și implementarea rețelelor de comunicații? Îți par mai interesante noțiunile de robotică și elementele de automatizări? Vrei să descoperi mai multe lucruri despre dispozitivele optoelectronice și despre tehnicile avansate pentru prelucrarea digitală a semnalelor? Sau vrei să te axezi pur și simplu pe programare?

Dacă cel o puțin o întrebare de mai sus ți-a atras atenția, te invităm să afli și mai multe informații despre specializările pe care facultatea noastră le oferă, specializări care contribuie la formarea ta spre o viitoare carieră. Indiferent de specializarea pe care o vei alege, vei avea ocazia să lucrezi în laboratoare moderne, unde aspectele teoretice se îmbină cu abilitățile practice.

Liga Studenților Electroniști ți-a pregătit un Ghid al Specializărilor, în care vei găsi câteva păreri ale absolvenților, câteva sfaturi din partea cadrelor didactice, dar și oportunitățile de internship și angajare ale marilor companii de profil.

 

ghid

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare