Pages Navigation Menu

MAI PUTERNICI IMPREUNA!

LSE

Liga Studentilor Electronisti (LSE) este organizatia studenteasca din Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei care reprezinta si apara interesele studentilor, atat pe probleme social-administrative, cat si pe probleme academice. Infiintata in anul 1990, LSE se doreste a fi un liant intre forurile de conducere ale Facultatii si Universitatii si studenti.

LSE isi propune sa asigure un cadru de organizare reprezentativ al studentilor electronisti, promovand principiile consacrate ale spiritului universitar romanesc si universal. Liga Studentilor Electronisti este membru al Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR) din anul 2008 si este implicata alaturi de aceasta in proiecte nationale precum: ‚Studentiada”, “Campania de donare de sange” etc.

Principalul nostru obiectiv este dezvoltarea unor proiecte educationale, de cercetare si de divertisment pentru studenti, precum: High Company Presentation, Lan Party, Balul Bobocilor, Concursul Profesional ‚Tudor Tanasescu”, Paintball Contest, Cupa Ligii Studentilor Electronisti, “Craciunul Studentesc” etc.