Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Who’s the next Miss&Mister

Acest articol are 365 vizualizari

Primul pas a fost depășit cu succes! Ai devenit boboc electronist cu acte în regulă!

Balul Bobocilor reprezintă ocazia perfectă de a mai adăuga o experiență inedită în cutiuța ta cu amintiri, experiență ce marchează începutul unei noi etape din viața ta. Dacă te numeri printre curajoși și vrei să te faci remarcat demonstrându-ți calitățiile în fața colegilor și, de asemenea, vrei să legi noi prietenii, te invităm să te înscrii la preselecțiile pentru titlul de Miss & Mister Boboc Electronist 2017.

“Încă de la începutul facultății am zis că trebuie să fac mai mult, să mă implic și în activitățile extracuriculare. Primul eveniment din anul universitar a fost acesta, așa că am hotărât să nu ratez ocazia” asta ne spune Bogdan Andrei, Mister Boboc 2016.

A venit rândul vostru să străluciți, să demonstrați colegilor că scena este oglinda sufletului. Povestind pe scurt ce aveți voi de câștigat din această experiență, începem cu cel mai important aspect: familia pe care o formezi în timpul repetițiilor.

Care au fost cele mai plăcute momente pentru participanții #BBETTI2016?

Stefania Dicu: “Pentru mine totul a fost de neuitat: repetiţiile pentru dansul sincron , repetiţiile pentru proba de talent, probatul hainelor, însă cea mai frumoasă amintire a fost cu siguranţă seara balului. Balul chiar m-a ajutat să-mi depăşesc teama de scenă şi să am mai multă încredere în mine. Este o bună oportunitate să cunoşti multe persoane şi să faci parte dintr-o echipă”.
Bogdan Andrei: “Participanții și organizatorii au făcut ca fiecare moment și fiecare repetiție să fie unică și distractivă. Pot spune însă, că seara balului a fost cea mai plăcută amintire, în ciuda faptului că emoțiile și-au spus cuvântul. Am cunoscut o mulțime de oameni minunați cu care probabil nu aș fi avut ocazia să interacționez.”

Vino astăzi, 04 Octombrie, de la ora 21:00 la etajul 8 al corpului A, în sediul Sigma TV! Noi te așteptăm cu brațele deschise și zâmbete calde și te susținem în inițiativă ta!

“Dacă aș fi din nou boboc , cu siguranță aș repeta experiența. Consider că merită să participi măcar o dată la un astfel de eveniment. Cu siguranță nu vei regreta!” spune Bogdan.

Cei doi fericiți câștigători se vor bucura de o excursie în Praga, oferită de partenerii noștri de la RomStudTravel.

Ne vedem la PRESELECȚII #BBETTI2017!

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare