Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Preselecții Balul Bobocilor 2016

Acest articol are 5208 vizualizari

      Începutul anului universitar vine cu multe evenimente adresate în special noilor studenți. Una dintre cele mai importante tradiții ale anului I de facultate este Balul Bobocilor.

miss 1

     Acest eveniment reprezintă, pentru mulți dintre tinerii studenți o oportunitate de a-și expune talentul și, mai important, de a-i cunoaște pe cei ce le sunt colegi. Pentru Miss&Mister Boboc 2015, experiența participării la acest concurs a fost una inedită. “Mi-a plăcut întotdeauna să iau din orice oportunitate ce-i mai bun si, indiferent de ce se întâmpla la preselecții, urma să-i cunosc pe cei mai mari ca mine, pe cei pe care doream să-i urmez. Unii dintre ei îmi sunt de atunci un model, iar experiența în sine m-a invătat multe. Este cea mai frumoasă experientă pe care puteam să o trăiesc în debutul studenției mele.” Ne spune Paula Avasiloaie, Miss Boboc 2015, în urma unui scurt interviu.

     Florin Popescu, Mister Boboc 2015, ne spune că pentru el: “Cam toate amintirile legate de bal sunt frumoase, dar dacă ar trebui să aleg cred că aș spune că cele mai frumoase momente au fost repetițiile pentru proba de dans de la începutul balului, faptul că mi-am cunoscut colegii, niște persoane extraordinare, alături de coregrafi și cei care ne-au ajutat să punem spectacolul pe picioare”, în timp ce Paula relatează că pentru ea clipele de neuitat au fost, de asemenea: “Repetitiile, în mod evident. Orele tarziii la care ne întâlneam, fuga între laboratoare și chiar stresul evenimentului, toate au fost ingrediente esențiale showului din marea seară. Am râs, am glumit, am plâns, am rămas fără toc la pantof, și deși pare unul din evenimentele clișeice ale studenției, Balul Bobocilor este despre voi, despre energia și culoarea cu care surprindeți de fiecare dată. Nu vorbesc de prieteni și popularitate, pentru că acestea vin de la sine, dar este șansa voastră de a le arăta oamenilor din jur cine sunteți.”

     Preselecțiile din acest an vor avea loc Miercuri , 12 Octombrie, în sediul LSE (sala A228) începând cu ora 21:00. Veniți și voi la preselecțiile #BBETTI2016 să demonstrați tuturor că bobocii electroniști sunt pe cât de deștepți, pe atât de carismatici și frumoși.

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare