Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Primăvara Folkului

Acest articol are 801 vizualizari

Folkul a reprezentat dintotdeauna un stil de muzică care poate crea ușor emoţii şi trăiri senzaționale. Folkul își păstrează și astăzi forţa şi puritatea, tocmai prin versurile care fac “casă bună” cu realitatea ce ne înconjoară zi de zi.

Fiind un stil de muzică inedit şi creativ, folkul se potriveşte perfect tuturor categoriilor de vârstă, oferind o stare de confort.

Liga Studenţilor Electronişti va invită la a treia ediţie a festivalului concurs “Primăvara Folkului”, competiţie dedicată tuturor pasionaţilor de muzică folk. Evenimentul doreşte să promoveze muzica folk în rândul tinerilor şi în acelaşi timp descoperirea talentelor.

Evenimentul va avea loc la Happy Cinema Liberty Mall, marţi, 25.04.2017, începând cu orele 20:00, bazându-se pe două secțiuni de concurs: compoziție și interpretare.

Participarea este gratuită și deschisă tuturor pasionaților de folk, iar înscrierea se face completând următorul formular: Formular de Înscriere

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare