Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Simulare admitere 2017

Acest articol are 992 vizualizari

Te visezi deja student în cadrul unei facultăţi de prestigiu? Îți dorești să studiezi în cadrul unei universități de renume? Vrei să ai un viitor strălucit de care să fii mândru? Atunci soluţia ta este Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și Universitatea Politehnica din București!

Şi pentru că noi vrem să-ţi uşurăm drumul către îndeplinirea visului, te asteptăm în perioada 1-2 Aprilie, la ora 09:00, în Corpul A al facultății mai sus menționate (Blvd. Iuliu Maniu, Nr. 1-3). De ce?

Pentru că vei avea oportunitatea de a participa la Simularea Examenului de Admitere 2017 și de a te familiariza cu tot ce înseamnă emoțiile, pregătirea și susținerea acestui examen important din viața ta. Subiecte făcute de aceeași comisie ca și la Admitere, liste cu repartizarea pe săli, legitimații personalizate și celebra corectură pe loc, specifică Politehnicii (de care suntem siguri că ați auzit).

Tot ce trebuie să faci este să îți alegi proba de examen (fizică și/sau analiză matematică & algebră) și să achiți o taxă de 10 RON pentru fiecare probă, în ziua examenului.

Pe data de 1 Aprilie (10:00-12:00) se va susține proba la Analiză Matematică & Algebră și pe 2 Aprilie (10:00-12:00) la Fizică. Te poti înscrie la ambele probe dacă dorești.
Nu te-ai decis încă ce facultate din cadrul Universității Politehnica din București vrei să urmezi? Nu-i problemă! Poți participa la Simularea Examenului de Admitere și te poți decide mai târziu.

Simularea are un număr limitat de locuri, așa că grăbește-te! După completarea formularului, vei primi un e-mail de confirmare a înscrierii.
Înscrierile se fac la următoarea adresă: http://simulare.lse.org.ro/.

 

 

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare