Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Scoala Internationala de Imagistica cu Aplicatii in Medicina (SSIMA)

Acest articol are 7749 vizualizari

Universitatea Politehnica Bucuresti in parteneriat cu Eindhoven University of Technology si Technion Israel Institute of Technology, avand sprijinul Ligii Studenţilor Electronişti si companiei Philips organizeaza in perioada 4-7 iulie 2016 SSIMA, cel mai mare eveniment din Romania dedicat ultimelor inventii in tehnologia medicala.

Scoala Internationala de Imagistica cu Aplicatii in Medicina (SSIMA) se afla la cea de-a doua editie si va avea ca tema principala: Imagistica in Cardiologie.

La evenimentul care se va desfasura in Centrul de conferinte al UPB (Biblioteca Centrala a UPB) vor fi prezenti profesori de renume international precum Polina Golland de la MIT, care a dezvoltat o tehnica de imprimare 3D a modelelor cardiace personalizate folosite in planificarea pre-operatorie, profesorul Nicholas Ayache de la Academia Franceza de Stiinte, recunoscut pentru tehnicile de simulare in timp real a ablatiei prin cateter sau cele de vizualizare a fibrei miocardului si profesorul Michael Miller de la Johns Hopkins University, fondatorul anatomiei computationale, care face posibila modelarea pe calculator a anatomiei umane.

posterssima_update

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare