Pages Navigation Menu

Mai puternici impreuna!

Start înscrierilor în Competiţia Java pentru Universităţi

Acest articol are 496 vizualizari

                          Competiţia Java pentru Universităţi – Dezvoltarea aplicaţiilor Java pentru Oracle Database se află la a doua ediţie şi este organizată de ADFABER şi sponsorizată de Oracle Academy. Acest concurs naţional se adresează studenţilor pasionaţi de programare care doresc să-şi dezvolte aptitudinile şi cunoştinţele de programare Java în activităţi competitive.

 

                          Invităm toţi studenţii pasionaţi de tehnologie şi programare să îşi formeze echipa (doi studenţi şi un profesor ce poate consilia activitatea) şi să se înscrie în competiţie până pe 31 martie 2017! Proiectul reprezintă o aplicaţie web/mobile ce foloseşte Oracle Database şi respectă tema Smart City – modul în care tehnologia uşurează viaţa de zi cu zi transformând oraşul în care locuim într-unul inteligent. Mai multe detalii pe javacompetition.adfaber.org

 

 

                       În cazul în care se încadrează în cerinţă, studenţii pot participa cu proiectul de licenţă sau proiectul de an. Acesta trebuie trimis până pe 30 aprilie 2017 pe java@adfaber.org pentru a intra în cursa pentru premiile în valoare de aprox. 10 000 de ron!

 

Studenţii smart transformă oraşul într-un Smart City – participă şi tu!

 

Lasati un comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us

Contact LSE

  • Mesajul trimis va fi vizibil intregului comitet de conducere al organizatiei. In maximum 24 ore veti primi un raspuns.
 

Validare